fredag 27 april 2012

Mot huvfudstadenUnderbara violer på ett litet bord på vår altan

Hej alla fina!

Hoppas ni har en skön fredag. Jag och Bus är lediga fredagar så den dagen är alltid extra mysig. Vi fick lite sol på näsan när vi var ute i förmiddags, härligt!

Imorgon blir det också härligt. Mitt fina tjejgäng och jag styr kosan mot sthlm där Dirty Dancing-musikalen väntar oss! Åh så kul det ska bli. Trerätters på Berns ska avnjutas innan musikfesten börjar. Det ska verkligen bli lyxigt att få åka iväg med fina vänner och bara njuta.

Hoppas er helg också blir kalas!

KRAM

tisdag 24 april 2012

Lite vårfix


Nya planteringsredskap från mormor


Dags att luckra jorden


Att ta av och på stövlarna sisådär hundra gånger är tydligen kul

Hej på er denna vårtisdag!

Jag är hemma och vabbar med vår lilla goding som är tokförkyld. Hon måste ju ändå aktiveras för att inte helt klättra på väggarna så vi var ute och grejade lite i trädgården. Pappan och Busan vände jorden i grönsakslandet så nu är det snart dags att så och sätta lökar. Men lite mer värme önskas ju innan dess. Solen har dock visat sig här idag (äntligen) men regnet var ju tvunget att komma det också.

Ha en skön kväll!

KRAM

måndag 23 april 2012

Hej igen!


Hej igen alla sötisar!

Nu har jag varit borta från blogglivet ett par månader. Största anledningen till pausen var ett kraftigt illamående och en trötthet som inte var av denna värld. Varför då då? Jo en liten bebis växer i min mage:) Härligt och alldeles fantastiskt såklart! Men att må skit är ju aldrig roligt. Som tur är mår jag väldigt mycket bättre nu. Mår lite illa fortfarande men det hinner jag knappt märka med en aktiv liten tvååring i huset.

Förra veckan fyllde jag trettio. Firade med en mysig tjejmiddag i lördags. Av två av mina fina brudar fick jag detta underbara Mateus-fat. Har alltid velat ha porslin från Mateus och nu äntligen äger jag ett ljuvligt fat. Utan att ens önskat mig ett dessutom.

Puss på er!