torsdag 20 september 2012

Gladiolus

Några burkar från sommarens loppisturer


 
Hej hopp!

 
Fick så fina gladiolus av våra vänner igår när de kom och hälsade på vår nya familjemedlem.
Härliga höstfärger som matchar prylarna på byrån i köket.
 
Idag har vi en riktig slappardag här hemma. Eller jag och barnen rättare sagt, maken snickrar bockar och bär in pellets. Men vi andra myser inomhus eftersom det regnar och haglar om vartannat.
 
Nu är det en liten gosse som vill ha mat. Två veckor är han idag!
 
KRAM

måndag 17 september 2012

Måndag

 
Hallojsan!
 
Helgen var intensiv med många besök av våra fina familjemedlemmar. Idag myser vi inne medan hösten viner utanför. Skönt att bara vara. Idag kommer BVC-sköterskan på hembesök och väger vår lilla gosse. Ska bli spännande att se vad han väger nu efter några dagars ammande.
 
Min finfina burk fyndades på bästaste loppisen i somras. Ojojoj vad mycket fint det fanns där. I en gammal lada utanför Halmstad gick jag bananas på burkar och annat fint. Varje sommar kommer jag åka dit och därmed basta;)
 
Ha en fin start på veckan!
 
KRAMAR

torsdag 13 september 2012

KlassikernHej alla fina som läser här!
 
Här kommer en klassiker. Storasyskon håller lillasyskon med en stöttande vuxenhand i sidan:) Bebis något ihopsjunken men nöjd ändå. Matchande outfits från Villervalla inköpt av mormor.
 
Min enda sysselsättning just nu är att amma. Dygnet runt. Ajajaj men snart så kanske han kan tänka sig att äta var tredje timme istället för HELA tiden. Nåväl.
Vi myser på här hemma så mycket vi bara kan och orkar.
 
Ha en skön helg!
 
KRAMAR

måndag 10 september 2012

storasyster + lillebror

 
Storasyster leker nedanför brorsans vagn

Hej där ute!
 
Nu är han här, finaste älskade lillebror!
 
I torsdags den 6/9 kl 11.42 kom han till världen. 4140 gram och 51 cm kärlek.
Det känns helt självklart att ha honom här. Och att det var just denna lilla personen som legat där inne är vi så glada över.
 
Nu är vi hemkomna från BB och försöker mest vila och mysa. Storasyster är så nöjd och tycker än så länge inte att det är konstigt med en ny familjemedlem. Hon leker på som vanligt och accepterar att mamma har en liten vid bröstet hela tiden. Så himla skönt.
 
Tilda & Ebbe, mina älsklingar!
 
PUSS


onsdag 5 september 2012

Ännu en hylla 
Halloj onsdag!
 
Min fina mammi köpte ännu en liten hylla till mig när hon var på loppis. Eller egentligen till Busans kommande lekstuga men innan lekstugan ens existerar så kan ju jag få ha den tycker jag allt.
 
En liten sensommarbukett lyser upp.
 
Ha en skön dag vänner!
 
PUSS

söndag 2 september 2012

PrylhyllaHej!
 
Busans mormor hittade en blå prylhylla på loppis som jag piffat till lite. Jag har klippt å klistrat och Bus har stylat. De små figurerna byter plats lite då och då precis som sig bör.
 
Idag klappar vi oss på axeln lite extra efter en "duktighetsdag" igår;) Vi storstädade hela kåken, skruvade ihop och bäddade spjälsängen, hämtade ner det andra skötbordet från vinden och gjorde iordning, bäddade liggdelen till ena vagnen. Maken bakade även tre sorters kakor så nu är vi redo för bebis!!!
Idag har vi barnvakt så nu ska vi mumsa gott i soffan och kolla på film, mitt på blanka dan, det är LYX det:)
 
HÄR kan ni läsa en artikel om min fina bror och hans sommelierresa.
 
KRAM