fredag 23 november 2012

Snart snart...

 
... är det advent! Och det är ju tur så vi får lov att lysa upp den här murriga tiden.
 
Som vanligt börjar jag pynta en vecka innan första adventshelgen så jag kan mysa ordentligt när första ljuset ska tändas. Men oj sicken tid det tar när man har två små godingar att roa samtidigt som jag vill piffa. Men barnen är inte värst. Det är maken. Han är nämligen sjuk. Och mer behöver jag nog inte säga. Så supermorsan springer hit å dit och piffar lite här och lite där och huset ser mest ut som en enda stor röra.
 
Men nu har jag iallafall fixat årets ljusstake. Min snälla mamma köpte svindyra Liljeholms-ljus till mig (tack igen mor) för jag ville ha långa smala blockljus att ha i små lerkrukor. Krukorna är naturligt patinerade fyndade från morfars gård och jag älskar dem.
 
Nu sover maken och lille gossen så jag och Bus ska ha tjejmys. Läsa Barbapapa och kramas.
 
Ha en skön helg!
 
KRAM

fredag 16 november 2012

Kalajs

 
Tjoho!
 
Hej på er godingar. Idag firar vi maken i huset som fyller år. Hurra hurra hurra!!! Han har både fått frukost på sängen, sandtårta i sandlådan, tacopaj till lunch, ostkaka och kaffe och strax överraskningsmiddag. Det finns inget stopp på uppvaktningen som ni hör;)
 
Vår lillkille sov sig igenom släktkalaset vi hade för någon vecka sedan. Bildbevis ovan. Och idag fick gossen ett paket på posten med en jättefin dress i. Utan avsändare??? Mystiskt... Om du som skickat paketet läser här får du gärna höra av dig så vi kan tacka!
 
Nu lek i Busan rum.
 
Njut av helgen! Imorgon drar jag och kidsen till mormor i Småland för maken ville visst ha herr- (läs pojk) kalas:)
 
KRAM

onsdag 14 november 2012

Leka bör man annars dör man


God eftermiddag i stugorna!
 
I natt levde denna lilla sötnöt om möjligt ännu värre rövare än vanligt. Och på morgonen vaknade hon med munont. Busans kindtand är på väg att spricka upp och det förstår man ju att det gör ont. Tur att det finns Alvedon så vi fick en paus i filmtittandet och kunde leka en liten stund istället. Fast snegla bort mot Bullerbybarnen måste man visst.
 
Snart kommer pappan hem. Skönt med lite sällskap och avlastning. Att vara själv med en 2,5-åring som ropar -Maaaaaaaaaammmmmmmmmaaaaa 973 gånger per dag och en 2-månaders som vill bli buren konstant kan ju ta lite på krafterna. Om man säger så.
 
KRAM

lördag 3 november 2012

Finaste


Halloj på er!
 
Det var ett tag sen men jag har glömt kameran hos min mor så jag kan inte bloggfota... Detta kort tog jag med min iphone men det får duga.
 
Dessa ljuvliga finaste kuddarna fick barnen av sin söta moster igår. Åhh vilken bra present. Busan blev stormförtjust och började genast gosa och leka med de små figurerna i fickorna.
 
Här går dagarna i en rasande fart. Fattar inte vart tiden tar vägen men det är ju full rulle med två kids så det är väl inte så konstigt. Vi har haft en massa myspys-besök i veckan vilket varit kul såklart men det har också skruvat upp barnen en smula så nu ska vi ta det lugnt resten av helgen vilket vi verkligen behöver allihopa.
 
Ikväll blir det "Så mycket bättre" på TV, visst var det bra förra veckan?!
 
KRAM