tisdag 8 januari 2013

Nu är julefriden slut slut slut...... granarna har kastats ut ut ut!

Hej på er sötnötter!

I helgen tog julen slut i vårt hus. Allt packades ner och bars upp på vinden. Våra söta små granar kastades ut. Skönt med nytt år och med en fortsatt härlig föräldraledighet. 2013 det blir fint det!

Jag visar en bildkavalkad på några av våra juliga vrår som det såg ut innan vårvindarna svepte iväg med allt.

Av sin något tokiga onkel fick busan en päls i julklapp. Jättesöt såklart från mini Rodini. 
Men nummer ett: Busan vägrade ta på sig den för den såg ut som en hund tyckte hon. 
Nummer två: fattiga morsan (jag) insåg att man får mycket annat nödvändigt för pälslantarna. 
Så den byttes. Med onkels godkännande såklart. 

Bland annat fyndade jag den supersöta och supernödvändiga barnfåtöljen som ni ser på första bilden. Jag dog nästan när jag sprang förbi den på Åhléns. Maken och kidsen väntade i bilen medan jag sprang in och skulle lämna tillbaks pälsen snabbt. Och jag liksom högg fåtöljen i farten och sprang till kassan som ett lyckligt litet barn. Ni skulle sett makens min när jag kom kånkandes med en stor kasse och trängde in mig i vår som vanligt överfulla bil. 
Haha, bästa julminnet nästan.

KRAM

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan se dig framför mig, lite Galna mamman här, hehe!
Tur att ni fick in allt...

kram Tina The Shed

Anonym sa...

Jag har också klämt på den fotöljen en del och Ines har provsuttit den. Men den var liksom precis lagom för henne nu, så då tänkte jag att den snabbt blir för "liten" för henne och att den inte kommer bli använd. Bestämde mig istället för att jag ska ha den där typ bänkliknande saken som är klädd i tyg som ser ut som ett lapptäcke. Har tittat på den i ett år, men inte köpt den, men snart så. Fotöljen är supersöt! /jessica

Misen sa...

Haha du är rolig du! Kan tänka mig Jag har försökt få hem den fina fåtöljen med, fast modellen större. Dock fick jag tvärstopp från den andra här hemma och lyckades aldrig övertala honom (skulle aldrig frågat ;)). Jag får komma till er och spana in busans fåtölj istället! :)
God fortsättning på er!