onsdag 10 augusti 2011

Arla morgon

Egenodlade blåbär, YUMMI!

Halloj i stugorna!

När jag och min man är hemma och är lediga samtidigt så brukar vi gå upp varannan morgon med vår dotter. Så får den andre ligga kvar och dra sig lite. Det som är lite märkligt är att när det är min tur att gå upp med vår skatt så vaknar hon väldans tidigt. Runt 5-6 ibland. Men när pappa ska upp kan det ske runt 8-9-snåret. Vadan detta? Har de två en hemlig pakt av nåt slag. Jag fattar ingenting. Mamma vill ju också sova.

Likadant brukar vi turas om att gå på promenad med vagnen när hon ska sova. Varannan dag alltså. Men när det är min tur så spöregnar det. På pappa och Busan skiner solen. Mystiskt.

Igår när svärmor var här plockade vi av de amerikanska blåbären som jag fick av henne när jag fyllde år. Så himla goda. De smakade verkligen blåbär. Och det braiga är att de inte färgar av sig så som våra skogsblåbär gör. Perfekt för små busungar att mumsa på alltså.

Ha nu en fin dag. Oavsett hur tidigt eller sent ni går upp på morgonen.

KRAMAR

3 kommentarer:

Tina sa...

Jag är ju morgonpigg, så jag är i full gång redan.
Konstigt så det kan bli, Busan är smart hon..njuter i fulla drag med både sömn och vakenhet.

kram!

Ord & Känsla sa...

Jag är inte morgonpigg, så perioden när barnen vaknade som du skriver kl 5-6 var en pina!
Vilka fina blåbär och de ser verkligen goda ut!

Kramis

Industri house sa...

Det ser så gott ut! Ja den var märklig den där fördelningen, när hon alltid vaknar tidigt på dina dagar:))Hur underbara dom än är, så är det ju underbart när man kan få lite sovmorgon! Ha det bra, kram jessica.