torsdag 17 februari 2011

Knoppar brister





Här hemma brister knopparna ut i vårvärmen. Fast inomhus då såklart. Vi har en stor smultronschersmin i trädgården som blommar och doftar helt underbart under två veckor varje försommar. Tog in några grenar och nu lyser bladen så grönt och fint. Härligt.

Inatt var det full action i huset. En hemlös katt som driver runt på gatorna i byn har tagit sig in genom vår kattlucka under en tid. Fast vi har aldrig tagit den på bar gärning. Den har smitit ut så fort vi kommit hem. Men inatt när mannen i huset gick ner i köket så låg den och sov så gott på en av köksstolarna. Vi tycker synd om den samtidigt som vi inte vill ha den hos oss för vår katt är livrädd för den.

Vi ska köpa en kattlucka med ett halsband med chip i så bara vår lilla misse kan komma in.

Ha en fin torsdag!

Kram

5 kommentarer:

Tina sa...

Oh hjälp! Tänk om det smiter in flera herrelösa katter om dagarna. Det där med chip låter som en bra idé..så kanske er lilla misse slipper slåss om maten *ler*.
Hos mig knoppas det också idag, fast av rosa små blommor. Jag blir lite sprallig när jag ser ditt gröna, snart ser vi det slå ut ute också!

Ha en bra dag, kram Tina

Härligt hemma sa...

Vad härligt med knoppar :)). Objuden gäst är ju inte alltid trevligt...halsband med chip, finns det sådant!?
Ha det så gott!!
Kramar Madeleine

FaB Keramik sa...

Knoppar är väl det finaste som finns!
Gullekatten kanske vill bo hos er? Ge han en strömming vetja!
Kram Frida

Ord & Känsla sa...

Vad fina kvistar du tagit in!
Vårkänslor:)

Kram Helena

fem barns mamma sa...

Stackars liten kisse, men det är klart att er katt måste få ha sitt hem ifred (och ni med). Vi har ingen lucka, men då väcks vi vid fyra av en kisse som vill ut!

Underbart med vårgrönt:-)

Kram Emma