tisdag 4 januari 2011

Midvinterfint




Nu städas julen ut ut ut, midvintern flyttar in in in! Vad härligt att få bort allt juligt och börja inreda med lite annat nu. Är man en pank mammaledig varelse så gäller det att tänka till några varv extra för att få utlopp för sin inredningslusta. Man får helt enkelt taga vad man har. Har bytt lampskärmar på nästan alla lampfötter och satt dem i "nya" fönster, vips så känns det lite nytt. Köpte även en massa gamla dukar på loppis i somras och höstas som jag plockar fram nu. Tyvärr gick strykjärnet sönder så de får vara lite rynkiga ett tag...

Jag brukar alltid vilja inreda med rosa och grönt när julen städas ut men nu har det blivit mycket brunt, vitt och rött. Sparar pastellfärgerna tills våren är här på riktigt. Det är ju faktiskt vinter ett tag till.

De fina månadsbladen av Elsa Beskow fick vår dotter i namngivningspresent men de är så härliga så jag har dem på en hylla i köket tills hon blir lite större och vill ha dem på sitt rum.

Ha en skön vinterdag vänner!

KRAM

1 kommentar:

Tina sa...

Beskow bilderna är verkligen jättefina! Jag tycker även om Maja teckningarna. Såg dem på Balders Hage för ett tag sen och köpte ett par till julklapp.

Ha en bra dag du och lillan, kram Tina