tisdag 18 januari 2011

På kaminen




God förmiddag på er!

Visar några bilder av vad som för närvarande står på vår kamin. Ett av många gamla fönster som maken (till bådas stooora förtjusning) hittade på vår vind ovanför garaget i sensomras. Vårt garage var en ladugård förr och på vinden finns fortfarande lite hö och annat som minner om forna dagar. Och när husets fönster byttes ut så sparades alla gamla spröjsade fönster som tur var.

Vi ska bygga ett orangeri av dem när tid och peng finns. Maken har redan skissat och räknat ut alla måtten. Halva "huset" blir orangeri och den andra halvan bastu. Åh vad vi längtar tills drömmen blir verklighet!

Jag har plockat in några grenar från trädgården till en vinterbukett och syrenkvistarna har skjutit små gröna skott, så inomhus har vi vår iallafall:)

KRAM

1 kommentar:

Tina sa...

En sån härlig dröm ni har! Håller tummarna att ni kan sätta igång så fort ni kan. En god vän har ett jacuzzibad i sitt orangeri, lite stilbryt men skönt att använda kanske. Dina gröna glasprylar som står på kaminen är jättefina. Jag är svag för skålar med lock..

Kram o en skön tisdag, kramis Tina